VI SÖKER VASS FILMMEDARBETARE TILL VÅRT GÄNG

United Media Group, UMG, är en ledande Brand Experience, Content och Eventbyrå. På filmavdelningen skapar vi företagsfilm, eventfilm, reklam och animationer. Vi är glada över att ha många års samarbeten med flera av våra kunder. Vår ambition är alltid att skapa de mest attraktiva och effektiva produktionerna. UMG har vunnit flera priser internationellt och nationellt.

 

Nu söker vi en ny medarbetare till filmavdelningen. Vårt mål är att producera ännu mera rörlig bild, generera nya roliga idéer och hitta nya kunder att samarbeta med. För oss är det är viktigt att vi har kul när vi arbetar tillsammans!

 

Vill du vara med?
Är du en lagspelare som är kreativ, mångsidig och formstark? Som trivs med att kläcka nya idéer inför nya projekt, som har erfarenhet av att hålla i en inspelning med allt som hör därtill, som att sätta ihop storyboard, manusskrivning och efterbearbetning. Du är teknikintresserad och hänger med i utvecklingen inom mediateknik. Du har koll på sociala medier och har alltid örat mot marken. Vi behöver dig som behärskar After Effects och som även kan filma själv vid behov, meriterande är om du dessutom kan ta stillbilder.

 

Egenskaper som är viktiga för oss
Engagerad, kreativ, affärsmässig, nyfiken, strukturerad, relationsorienterad
…och du ska ha lätt för att göra dig förstådd i tal och skrift, både på engelska och svenska.

Bra att ha
Photoshop, Adobe Audition, Illustrator, Word, Excel, Powerpoint,

Måste ha
Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet. Flerårig erfarenhet av redigering, inspelning, After Effects och Adobe Premiere Pro.

 

Har du frågor eller vill ansöka?
Tjänsten är en tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning. Tillträde efter sommaren eller vid överenskommelse. Intresserad? Vi hanterar ansökningar löpande till dess att vi hittat rätt.

Hos oss får du skapa film för några av Sveriges största företag, spåna fritt, hänga med ett glatt litet gäng på inspelningar, skön teamkänsla och världens bästa kollegor.

Skicka CV, personligt brev och showreel till [email protected]. Frågor om tjänsten kontakta Tina Wiking, [email protected] eller 070-958 69 03